عنوان پرسش : مهاجرت از طریق ازدواج ۱۱۱
باسلام.چندماهیه با ی اقایی که اصالتا عرب هستن اما حدود ۶ساله که در امریکا باخانواده زندگی میکنن اشناشدم و بعد مراحل اشنایی ب این نتیجه رسیدیم ک ازدواج کنیم و برای عقد ۵ماه دیگه به ایران میاد.میخواستم بدونم برای گرفتن ویزا چ مدارکی نیاز دارم تا بتونم راحت تر بعد از عقد همراه همسرم برم؟(قصدم از ازدواج با این اقا فقط مهاجرت و گرفتن گرین کارت نیست) مرخصی ک برای عقد میتونن بگیرن حدود ۳ هفتس تو این مدت کم چجوری میتونم سفارتو برای گرفتن ویزا قانع کنم تا بعدازازدواج همراهشون برم؟ممنون میشم اگر سوالمو جواب بدید

با سلام
مراحل اخذ ویزا زمان مشخصی نداره ولی مورد شما به دلیل اینکه همسرتان تبعه آن کشور است مراحل اخذ ویزای شما سریع انجام خواهد شد
موفق باشید