مجازات رابطه با زن شوهردار چیست ؟
 در کتاب دوم از باب اول قانون مجازات اسلامی راه های اثبات این جرم و انواع آن مشخص شده است

(زنا) یک جرم حدی است و به رابطه ی جنسی بین زن و مرد نامحرم میگویند

زنای محصنه،زنای به عنف و زنای غیر محصنه، مواردی است که انواع و اقسام آن در دین اسلام پیش بینی و شرح داده شده است و مجازات آن مشخص است.


راه های اثبات زنا چیست ؟

-          برای اثبات آن در دادگاه باید به دادگاه خانواده مراجعه و دادخواست حقوقی ارائه بدهید و یا در موارد خاص باید به   دادسرا بروید  و طرح شکایت کیفری کنید .

-          در شهر تهران یک دادسرای خاص با عنوان (دادسرای ارشاد) برای رسیدگی به این جرم تعیین شده است.

-          اما در شهرستانها اینگونه شکایت ها در دادسرا رسیدگی می شود و شیوه ی رسیدگی هم مانند جرائم کیفری است و با احضار متهم توسط قاضی و بازجوئی از وی به پرونده رسیدگی می شود.

-          قانون در خصوص افرادی که نتوانند (زنا) را اثبات کنند و به فردی نسبت زنا بدهند مجازات سختی را در نظر گرفته و به چنین جرمی(قذف) می گویند و به معنی دشنام و متهم کردن است و 80 ضربه شلاق در نظر گرفته شده است.

 شیوه ی اثبات جرم  :


1- فیلم و عکس (که تایید آن به نظر قاضی بستگی دارد )

2- پیامک ( بستگی به نظر قاضی دارد که مورد قبول واقع می گردد یا خیر )

3- شنود ( باید با اجازه ی قاضی پرونده انجام شود)

  4- شهادت شهود و اقرار متهم

چه مجازاتی برای افرادی که با زن شهر دار در ارتباطند در نظر گرفته میشود ؟


1-      شلاق : در صورتیکه رابطه ی نامشروع (زنا ) نباشد و تنها تماس فیزیکی و بوسیدن باشد به مجازات تعزیری درجه 6 و 99 ضربه شلاق از خصوص جرائم منافی عفت محکوم می شود .

2-      اعدام: در صورتیکه رابطه ی نامشروع از جنس زنا باشد ،اگر زن شوهر دار باشد زنا از جنس محصنه است و مجازات اعدام را به دنبال دارد ، اما اگر مرد هم دارای همسر باشد به اعدام محکوم و اگر مجرد باشد 100 ضربه شلاق حدی می خورد .

3-      رجم (سنگسار ) : اگر به هر دلیلی مجازات اعدام وجود نداشته باشد و از احصان خارج شود مجازات نامشروع  زن شوهردار 100 ضربه شلاق حدی است

مجازات حدی و تعزیری  رابطه نامشروع با زن شوهردار چیست ؟


 -  حد به مجازاتی گفته می شود که نوع ومیزان وکیفیت آن در شرع تعیین شده است.

- در تعریف مجازات تعزیری در ماده ۱۶ قانون مجازات اسلامی چنین بیان نموده:

 تعزیر تادیب ویا عقوبتی است که نوع ومقدار آن در شرع بیان نشده و به نظر حاکم واگذار شده است از قبیل حبس و جزای شلاق که میزان شلاق بایستی از میزان حد کمتر باشد.